Saznajemo - RSS će imati kandidata za gradonačelnika Bijeljine?

Prema saznanjima portala „Bijeljina danas“ Republička stranka Srpske trebalo bi da na predstojeće lokalne izbore izađe sa kandidatom za gradonačelnika Bijeljine, te da na ovaj način odmjeri snage sa ostalim kandidatima koji sebe vide na čelu drugog po veličini grada Republike Srpske.

Saznajemo - RSS će imati kandidata za gradonačelnika Bijeljine?

Dobro obaviješten izvor portala „Bijeljina danas“ kaže da je rukovodstvo ove partije zasijedalo u nekoliko navrata i da su velike šanse da RSS prijavi CIK-u kandidata za gradonačelničku poziciju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Predsjedniku Republičke stranke Srpske Slavenku Ristiću, koji je već objelodanio da RSS izlazi samostalno na izbore, novinari su prije nekoliko mjeseci postavili pitanje na pres-konferenciji da li će biti kandidat za gradonačelnika Bijeljine, na šta je odgovorio da će takvu odluku donijeti predsjedništvo RSS, da će sjesti i razgovarati, te izabrati najbolju opciju za građane Semberije.

Na pitanje redakcije portala „Bijeljina danas“ da prokomentarišu ove navode, iz RSS su naveli „da će mediji o ovoj temi biti blagovremeno obaviješteni“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema zvaničnom uputstvu koje je nedavno objavila Centralna izborna komisija BiH, podnošenje kandidatskih listi od strane političkih subjekata planirano je u periodu od 26. juna do 8. jula 2024. godine, dok će konačna ovjera kandidatskih listi trajati do 2. avgusta.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA