VEČERAS JE NJIHOVA NOĆ Poljoprivredna, medicinska i Muzička škola proslavljaju maturu FOTO/VIDEO

Večeras svoje matursko veče proslavljaju učenici Poljoprivredne i medicinske škole, zajedno sa maturantima Muzičke škole iz Bijeljine. Grad je obasjan mladalačkim sjajem i elegancijom, jer su se djevojke i mladići, besprijekorno dotjerani, oko 19 časova okupili na gradskom trgu.

VEČERAS JE NJIHOVA NOĆ Poljoprivredna, medicinska i Muzička škola proslavljaju maturu FOTO/VIDEO
FOTO: Bijeljina danas

Maturanti su potom u svečanoj povorci krenuli prema hotelu „Drina", gdje će se druženje i slavlje nastaviti do kasno u noć. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Poljoprivredna i medicinska škola Bijeljina ispraća svoju 70. generaciju mladih ljudi, spremnih da zakorače u novo poglavlje života. Srednjoškolsko obrazovanje nije ih samo pripremilo za buduće poslove ili nastavak školovanja, već i za životne izazove koji ih očekuju. Ove godine, našu školu završava 222 maturanta, raspoređena u 11 odjeljenja, od čega je 8 odjeljenja iz struke poljoprivrede i prerade hrane, dok su tri odjeljenja iz struke zdravstva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Svim maturantima želim puno uspjeha u životu. Neka nastave raditi na ličnom i profesionalnom razvoju i neka znanje stečeno u srednjoj školi nadograđuju kroz posao i nastavak školovanja", poručila je direktorica Biljana Zarić ispred kolektiva Poljoprivredne i medicinske škole.

Muzička škola ispraća svojih 11 maturanata, koji su se tokom školovanja istakli svojim talentom i predanošću muzici.

Sa srcem punim uspomena i glavom punom snova, ovi mladi ljudi spremni su da zakorače u novi svijet, gdje ih čekaju nove prilike za dalji razvoj i uspjeh.

Srećno, dragi maturanti! Neka vam budućnost donese mnogo uspjeha, sreće i ostvarenja svih vaših snova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA