Bijeljina: Promjenljivo vrijeme sa više sunčanih intervala

U Republici Srpskoj se nastavlja promjenljivo i nestabilno vrijeme. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 14, dnevna temperatura do 26 stepeni.

Bijeljina: Promjenljivo vrijeme sa više sunčanih intervala

Tokom jutra smjena sunčanih oblačnih perioda uz postepeno naoblačenje na zapada, u istočnim predjelima sunčanije, ponegdje oko rijeka i po kotlinama prolazna magla. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Od sredine dana promjenljivo oblačno, prvi pljuskovi će početi na zapadu, zatim i na jugoistoku. Tokom popodneva i do večeri nestabilno uz kišu i pljuskove sa grmljavinom koji će se širiti ka sjeveru. Ponegdje su moguće i lokalne nepogode uz jače pljuskove i  moguću pojavu grada lokalno.

Na jugu Hercegovine najviše suvog i sunčanog vremena uz kratkotrajne pljuskove samo ponegdje. U drugom dijelu dana biće vjetrovitije na sjeveroistoku i ponegdje pred nailazak padavinske zone.

Vjetar tokom prvog dijela dana slab do umjeren i promjenljiv vjetar, na sjeveru istočni i sjeveroistočni. Kasnije tokom dana, vjetar u jačanju, uglavnom na sjeveru i u zoni padavina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Maksimalna temperatura od 22°C do 27°C, u višim predjelima od 18°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA