FPE Bijeljina: Dodjela diploma i promocija monografije o 30 godina rada fakulteta

Fakultet poslovne ekonomije u Bijeljini sutra organizuje dodjelu diploma i promociju monografije o 30 godina rada, najavljeno je sa Fakulteta.

FPE Bijeljina: Dodjela diploma i promocija monografije o 30 godina rada fakulteta

Tom prilikom biće uručene plakete najboljim studentima i zahvalnice poslovnim saradnicima, kao i zaslužnim ličnostima koje su doprinijele razvoju Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Program svečanosti počinje u 12.00 časova u zgradi Centra za visoko obrazovanje, a izjave za medije predviđene su u 11.30 časova. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

ODRŽAVANJE XII NAUČNOG SKUPA „EKONBIZ 2024“ NA FAKULTETU POSLOVNE EKONOMIJE BIJELJINA

XII Naučni skup „EKONBIZ 2024“ održati u petak, 31. maja 2024. godine na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina, u amfiteatru broj 16 Fakulteta (Semberskih ratara 1e), u organizaciji Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Crnoj Gori, Fakulteta za turizam i biznis logistiku Univerziteta „Goce Delčev“ Štip – Makedonija, School of Public Administration and Entrepreneurship Ural Federal University – Ekaterinburg, Russian Federation, Faculty of Economics Sciences „Lucian Blaga“ University Romania, Polytechnic of Porto -  Porto Accounting and Business School - Portugal i Privredne komore Republike Srpske - Područne privredne komore Bijeljina.

Tema ovogodišnjeg naučnog skupa je: „Nova ekonomska realnost: Ekonomske posljedice socijalne i demografske tranzicije".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Otvaranje naučnog skupa je predviđeno za 10:00 časova, a izjave za medije će se davati u periodu od 9:30 do 10:00 časova.

Ovogodišnji naučni skup će okupiti 102 učesnika iz zemlje i inostranstva, a biće izlagano 47 radova, od kojih će na plenarnoj sekciji biti izlagani sljedeća četiri rada

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA