Maturanti Tehničke škole rastjerali kišne oblake iznad Bijeljine pa odigrali "Ludi letnji ples" FOTO/VIDEO

Ni oblaci, ni kiša koja je predveče padala u Bijeljini nisu pokvarili njihovo veče! Naoružani širokim osmijesima, u pažljivo biranim svečanim haljinama i odijelima, maturanti Tehničke škole "Mihajlo Pupin" okupili su se na Gradskom trgu kako bi se oprostili od svojih srednjoškolskih dana.

Maturanti Tehničke škole rastjerali kišne oblake iznad Bijeljine pa odigrali "Ludi letnji ples" FOTO/VIDEO

Mladost i ljepota mamili su poglede sugrađana, rodbine i prijatelja, koji su došli da isprate još jednu generaciju maturanata, a oni su na oduševljenje svih prisutnih priredili iznenađenje i odigrali svoj maturski "Ludi letnji ples".  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Potom su ponosno prošli centrom grada do hotela "Drina", gdje će sa svojim školskim drugarima i profesorima do kasnih večernjih časova slaviti završetak najbezbrižnijeg i ujedno najljepšeg perioda života.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ovo zajedničko druženje na kraju četvorogodišnjeg putovanja će, kako kažu, dugo pamtiti. Neka prijateljstva će ostati vječna, a srešće se ponovo na proslavama godišnjica mature, sa novim pričama i sjećanjima na ovu noć koja će ih ispratiti u ozbiljni svijet odraslih.

Čestitku maturantima uputio je direktor Tehničke škole "Mihajlo Pupin", Milenko Maksimović, poželjevši im da svojim radom i djelima u budućnosti učine život ljepšim.

Večerašnjom proslavom zatvorene su ovogodišnje maturske svečanosti u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

29°

Oblačno
 • 20:00

  Kiša
  29°C
 • 23:00

  Kiša
  26°C
 • 02:00

  Kiša
  22°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

26 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

322 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 24. Jun 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI