Gledaj u jednom dahu: Nova sezona serije “12 reči” na MOVE platformi

Nakon uzbudljivih prvih epizoda, na MOVE platformu u Supernovoj postavljena je i druga sezona popularne domaće serije "12 reči".

Gledaj u jednom dahu: Nova sezona serije “12 reči” na MOVE platformi

Nova sezona donosi nam i nove avanture, neočekivane obrte i dramatične situacije. Na koji način mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obilježili prvu sezonu saznaćete u narednih 12 epizoda koje možete da bindžujete po jednokratnoj cijeni od 7 KM na MOVE platformi, a serija vam je dostupna 20 dana od dana aktivacije.

U novim epizodama serije osim glumaca koje smo upoznali u prvoj sezoni, Viktora Savića i Ivane Vuković, uloge su povjerene i Nikoli Pejakoviću, Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću. Ekipi glumaca su se pridružila i velika imena kao što su Vesna Trivalić i Dragomir Mršić.

Za više informacija o aktivaciji serije pozovite Kontakt centar na besplatan broj 0800 30 630 ili posjetite najbližu Super poslovnicu.

Uživajte u vašoj omiljenoj seriji uz MOVE i Supernovu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

29°

Oblačno
 • 20:00

  Kiša
  29°C
 • 23:00

  Kiša
  26°C
 • 02:00

  Kiša
  22°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

26 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

322 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 24. Jun 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI