Novo na BDBOX Bijeljina: Najavi i promoviši svoj događaj besplatno!

Promocija knjige, izložba, pozorišna predstava, svečano otvaranje, prodajna akcija, predavanje, edukativna radionica, sportski događaj, koncert, svirka u klubu, javni skup, online događaj...

Novo na BDBOX Bijeljina: Najavi i promoviši svoj događaj besplatno!

Od danas korisnici BDBOX platforme, sami mogu objaviti najavu događaja i tako doprinijeti većoj vidljivosti istog. Svaka najava će biti objavljena na FB Stranici BDBOX (14.000 pratilaca), a odabrani događaji na Instagram i FB stranici Bijeljina Danas (84.000 pratilaca).

Sam postupak dodavanja događaja je veoma jednostavan, a pored osnovnih podataka o događaju, postoji mogućnost određivanja kategorije, precizne lokacije održavanja, kao i mogućnost dodavanja cijena ulaznica (moguće je dodati više različitih cijena, npr. Standard, VIP...).

Svaki događaj, ako je potrebno, može pored naslovne imati i do 30 dodatnih fotografija, a korisnik ih u svakom trenutku može mijenjati ili dodavati nove.

Posjetioci na BDBOX platformi mogu jednim klikom sa svog telefona, preuzeti podatke o događaju i sačuvati ga kao podsjetnik u kalendaru na svom telefonu.

Pogledaj trenutnu listu najavljenih događaja.

Podsjećamo, BDBOX je oglasna i ecommerce platforma portala Bijeljina Danas koja se kontinuirano razvija i unapređuje u našoj maloj radionici :) Ako postavljate "običan" mali oglas (prodajete automobil, izdajete stan, tražite posao ...), ili želite da prodajete vaše proizvode i usluge na Internetu - BDBOX platforma je za Vas.

Registruj se već danas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA