Predložen pritvor majci i sinu koji se sumnjiče za ubistvo

Okružno tužilaštvo Bijeljina predložilo je pritvor za majku i sina koji su osumnjičeni za ubistvo Dragoljuba Vidovića iz ovog grada.

Predložen pritvor majci i sinu koji se sumnjiče za ubistvo

Tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina Nebojša Jovanović rekao je da su se osumnjičeni na današnjem saslušanju branili ćutanjem, te da će sutra biti donesena odluka o pritvoru.

"Postoji osnovana sumnja da su oni izvršili ovo krivično djelo, te je pokrenuta istraga", rekao je Jovanović Srni.

On je ponovio da će o pritvoru sutra odlučivati bijeljinski Okružni sud, te da će i osumnjičeni R.T i M.T. biti pozvani da se izjasne o ovom krivičnom djelu. Jovanović je rekao da su osumnjičeni privremeno, do odluke Okružnog suda, zadržani u bijeljinskom Okružnom zatvoru.

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina predali su danas na dalje postupanje bijeljinskom Okružnom tužilaštvu R.T i M.T. iz Bijeljine zbog osnovane sumnje da su ubili D.V. iz ovog grada, saopšteno je iz ovog centra.

U toku kriminalističke obrade osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje krivičnog djela "teško ubistvo".

Pripadnici CJB Bijeljina došli su do većeg broja predmeta i tragova koji se dovode u vezu sa ubistvom.

Po naredbi Okružnog suda pretresena je porodična kuća osumnjičenih, koja je i mjesto izvršenja krivičnog djela. Pretresom je pronađen i nož kojim je izvršeno ubistvo, kao i ostali tragovi koji će se koristiti kao dokaz u postupku.

Pronađen je i privremeno oduzet automobil "Audi" kojim je tijelo ubijenog prevezeno od kuće osumnjičenih do šljunkara na Pavlovića putu, gdje je i pronađeno.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o majci i sinu, Radi i Mladenu Todoroviću koji su osumnjičeni da su ubili Dragoljuba Vidovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA