Krstajić izabrao Upravni odbor Radnika

Novoizabrani predsjednik Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine proslavljeni fudbaler i nekadašnji reprezentativac Mladen Krstajić imenovao je Upravni odbor kojim će predsjedavati.

Krstajić izabrao Upravni odbor Radnika

Pored njega u vodećem tijelu semberskog premijerligaša su još: Zlatko Maksimović (Dom zdravlja Bijeljina), Predrag Perković (Vodovod i kanalizacija Bijeljina), Milenko Zupur („Globus"), Jovan Gajić („Buk promet"), Ljubomir Stević („Monako"), advokat Miloš Stevanović, privrednik iz Dizeldorfa Petar Stević, Stevo Filipović (UiO BiH) i Velibor Ostojić („Šparkase").

Prvenstveni cilj kluba je da izbori opstanak u Premijer ligi BiH, a dolazak Krstajića u klub trebao bi da privuče potencijalne ulagače i sponzore u Radnik.

- Moja rodbina živi na području Bijeljine i imam veliki motiv da budem u Radniku. Naši ciljevi su da Radnik u dogledno vrijeme napravi pomak na svim nivoimai da uskoro ne bude među timovi koji s ebore za opstanak, već da igra značajnu ulogu u prvenstvu BiH.

Akcenat mora da bude na omladinskoj školi čiji igrači ubuduće treba da budu okosnice seniorske ekipe - istakao je Mladen Krstajić za „Euro Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA