Međunarodni dječiji fudbalski festival "Trofej Ilija Pantelić"

Klub malog fudbala Vojvodina iz Novog Sada i grad Bijeljina organizuju od 18. do 21. juna 2015. godine, u Etno selu Stanišići Međunarodni dječiji fudbalski festival "Trofej Ilija Pantelić".

Međunarodni dječiji fudbalski festival "Trofej Ilija Pantelić"

"Turnir ima za cilj da okupi klubove, škole fudbala i akademije iz svih dijelova Evrope, uzrasta od 8 do 13 godina" kaže Milan Čabrić, glavni koordinator fudbalskog festivala.

"Ilija Pantelić je istinska legenda i jedan od najvećih imena u stogodišnjoj istoriji FK Vojvodine. Danas ni on, ni ja nismo u našoj Vojvodini, ali sam ponosan na činjenicu da smo zajedno dosanjali vijekovni san svih Vojvodinaša, osvajanjem pehara Kup-a Srbije. Zahvalan sam porodici Ilije Pantelića koja je dala saglasnost da upravo dječiji fudbalski festival ponese njegovo ime", dodao je Čabrić.

Oko ovog lijepog događaja okupili su svi koji mogu u ovom trenutku da daju značaj Trofeju Ilija Pantelić.

Grad Bijeljina je prepoznao značaj i važnost festivala, pa je tako dala punu podršku, a podršku su dale i fudbalske organizacije FS RS, FS Srbije, FS BiH kao i UEFA, sa svojim programom za djecu Grasruts, što je garant da ćemo imati veličanstvenu manifestaciju, prije svega na radost mladih fudbalera.

Na Turniru se očekuje oko 2000 učesnika iz 14 evropskih zemalja. Igraće se na novootvorenim terenima SC "Savo Milošević" u Etno selu Stanišići.

Pehare najuspješnijim učesnicima će dodijeliti promoteri festivala: Dragan Džajić, Ivica Osim, Mirsad Fazlagić, Milovan Rajevac, Dušan Tadić i Gojko Kačar.

Svečano otvaranje dječijeg fudbalskog festivala je u petak (19.06.), na gradskom trgu od 20:00h uz bogat kulturno zabavni program. Festival otvara gradonačelnik Bijeljine, Mićo Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    16°C
  • 23:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI