Prijem kod gradonačelnika za osvajača šampionske titule

Povodom velikog uspjeha i osvajanja šampionske titule na Svjetskom fudbalskom prvenstvu za igrače do 20 godina, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je organizovao prijem za člana nacionalne reprezentacije Srbije Miladina Stevanovića, rođenog Bijeljinca.

Prijem kod gradonačelnika za osvajača šampionske titule

Uz čestitke za veliki uspjeh, gradonačelnik Mićić je mladom reprezentativcu Srbije dodijelio Priznanje za afirmaciju sporta i Grada Bijeljina i podsjetio da su Bijeljina i cijela Republika Srpska sa radošću pratili uspjehe reprezentacije, pogotovo najteže utakmice:

- Miladin i ostali reprezentativci su i naši zlatni momci. Zahvaljujući njihovim odličnim igrama, Semberija je dobila novu afirmaciju u svijetu. Svi želimo ovoj generaciji da nastave sa uspjesima, a da za Miladina priredimo još ovakvih prijema za šampiona, poručio je gradonačelnik Mićić.

Za pobjede na Novom Zelandu od presudnog značaja bilo je zajedništvo u ekipi i igranje bez opterećenja, istakao je Miladin i dodao da su njegovi saigrači i on u svaku utakmicu ulazili sa željom da pobijede, ali bez pritiska:

- Često se ispostavljalo da su nam najteži protivnici bili oni za koje smo smatrali da su najmanje opasni, ali igrali smo uvijek do poslednjeg minuta i to je očigledno donijelo rezultate. Naravno da su nam podstrek bili i ljudi koji su za nas navijali, mada nismo bili svjesni euforije s kojom su nas pratili. Osjetili smo to i u Beogradu na dočeku, ali i ja ovdje, u mom rodnom kraju. Nadam se da je ovo samo početak naših uspjeha i da će biti još prilike da se zajedno radujemo, poželio je mladi šampion.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA