Šećerović: Nema opuštanja, želimo nastaviti pozitivan niz

Sutra fudbaleri Radnika nastavljaju takmičenje u Premijer ligi BiH gostovanjem Slaviji u Istočnom Sarajevu.

Šećerović: Nema opuštanja, želimo nastaviti pozitivan niz

Adnan Šećerović je u radove Radnika došao u ljetnom prelaznom roku i odmah se nametnuo treneru Petroviću kao jedno od rješenja na sredini terena.

Kako je sezona odmicala, to su i igre Šećerovića bile sve bolje, pa se sada prvih 11 Plavih teško može zamisliti bez dueta na sredini terena Beširović-Šećerović.

Očekuje se da obojica započnu utakmicu protiv Slavije koja je na programu u srijedu u 17 časova, a ekspedicija Radnika danas kreće put Lukavice.

- Slavija je poslednjim rezultatima došla u jako tešku poziciju, pa protiv nas moraju ići na pobjedu. Sa druge strane, mi idemo u Sarajevo bez pritiska, ali sigurno i bez opuštanja jer želimo nastaviti sa pozitivnim rezultatima zbog nas samih i zbog samopouzdanja koje nam treba za finale Kupa, kaže veznjak Radnika.

Šećerović je nakon hladnokrvno izvedenog jedanaesterca u Širokom Brijegu i prolaska u finale Kupa BiH ušao u sve almanahe Radnika.

- Što se tiče mojih partija nisam nezadovoljan, forma mi je konstantna tokom čitave sezone, a i rezultati govore u prilog tome, tako da sam sve u svemu zadovoljan, iako uvijek može bolje. Taj penal u Širokom Brijegu je u neku ruku nagrada za mene, tim i sve ljude u Radniku za sve ono što smo uložili u ovoj sezoni. Ja sam uzeo loptu jer sam se u tom momentu osjećao sigurno. Kod zvođenja kaznenog udarca nisam htio šutati u desnu stranu, imao sam drugu namjeru, ali kad sam vidio da je golman napravio korak u desno onda sam i ja imao lakši zadatak. Tek posle gola me je obuzela trema, ali tada više nije ni bilo važno.

Do kraja sezone u Bijeljini Radnik u prvenstvu dočekuje još banjalučki Borac.

- Velika želja svim igračima je da za utakmicu protiv Borca navijači dođu u većem broju, jer je to naša poslednja domaća utakmica u prvenstvu i da nas podrže. Neka ta utakmica bude zagrijevanje za finale kupa, da ne dođe do situacije da Tuzlaci igraju 2 domaće utakmice! Nama podrška navijača puno znači i puno smo jači sa punim tribinama, zaključuje Šećerović.

NOVI RADOVI NA STADIONU

Kako bi finale Kupa BiH i RS bilo dočekano na najbolji mogući način, na stadionu će u narednom periodu biti izvođeni građevinski radovi. Jedan dio radova odnosi se na zapadnu tribinu na kojoj će biti omogućena direktna veza između tribina i terena, kako bi ceremonije dodjele oba pehara bile izvršene na dosada neviđen način u Bijeljini.

Drugi dio radova je vezan na stvaranje boljih uslova za snimanje utakmica, pa će na istočnoj strani stadiona biti izgrađeni odgovarajući objekti koji će omogućiti da se u direktnom TV prenosu snima zapadna tribina.

Dakle, nakon novog terena i semafora, Upravni odbor FK Radnik čini sve što je mogućnosti da sa izuzetno ograničenim novčanim sredstvima nastavi sa ulaganjem u infrastruktura, a sve u cilju privlačenja većeg broja posjetilaca i njihovog komfora na tribinama, kao i većeg ugođaja svih onih koje utakmice radnika prate putem TV prijemnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA