Matursko veče Poljoprivredne i medicinske škole (FOTO)

Maturanti Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini prodefilovali su večeras centrom grada ispraćeni željama porodice, prijatelja i brojnih sugrađana da im budućnost bude lijepa kao što im je lijepo matursko veče.

Matursko veče Poljoprivredne i medicinske škole (FOTO)

Mladost, ljepota i doza zrelosti oslikavali su se na bijeljinskom Gradskom trgu, a događaj su upriličili porodice, prijatelji i ostali mnogobrojni građani koji su i večeras došli da pozdrave defile mladosti i ljepote.

Nakon okupljanje uslijedilo je fotografisanje, a uz malo pozitivne treme, naoružani osmijehom maturanti su prošetali do hotela "Drina", gdje će do kasnih večernjih časova slaviti završetak najbezbrižnijeg i ujedno najljepšeg dijela života.

Od Gradskog trga do hotela "Drina" slila se kolona ne samo maturanata već rodbine, prijatelja i mnogih znatiželjnika koji su se divili mladosti grada Bijeljine.

Direktor Poljoprivredne i medicinske škole Milorad Vuković naveo je da ova škola ispraća 241 maturanta koji su tokom trogodišnjeg obrazovanja stekli diplome voćara, vinogradara i pekara, a nakon četiri godine obrazovanja diplome poljoprivrednog, medicinskog, veterinarskog i prehrambenog tehničara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA