Za vikend Beer Fest, lokacija kod Sabornog hrama

Šesti po redu BH Beer Fest održaće se od 01. do 03. jula na velikom parkingu ispred kasarne, odnosno kod Sabornog hrama u Bijeljini.

Za vikend Beer Fest, lokacija kod Sabornog hrama

Program BH Beer Fest-a kao i svake godine odvija se na dvije bine, Main stage i DJ stage, na kojim će nastupati oko 30-ak muzičara.

Na Main Stagu će ove godine nastupati: Ničim izazvan, Elvis JR Kurtovich, Amadeus band, Dža ili bu, Dejan Petrović i big bend, Yu grupa, Crossroad, Š.t.r.a.j.k., Nikotin, HorizontCrossroad, Pajtosi, Crossroad, Firma, Revolt.

Pored Main stage bit će postavljen i DJ Stage na kojem će nastupati: Drop sensei, Soft 85, Frankie, Marko DMC, Milan Bogdanović, Borg, Miloš Stankić, Silence shy, Speaker Humpin, Dj Rahmanee.

Kapije za posjetioce se otvaraju od 19 časova, a ulaz je besplatan do 20:30h za sve dane festivala.

Ulica Jovana Dučića, koja vodi pored Sabornog hrama biće zatvorena za saobraćaj za vrijeme trajanja Beer Festa.

BH Beer Fest postoji još od 2010. godine i predstavlja prvi i jedini festival piva u Bosni i Hercegovini te svojim postojanjem, vrhunskom produkcijom i organizacijom, doprinosi približavanju svjetskih i evropskih kulturnih dešavanja građanima Bijeljine i Bosne i Hercegovine.

Festival je za kratko vrijeme postao zaštitni znak Bijeljine, a prošle godine bilježio je odličnu posjećenost, tokom trodnevne manifestacije piva posjetioci su imali priliku da uživaju u koncertima Riblje Čorbe, Tropiko benda, Atomskog skloništa, Tanje Jovićević i brojnih drugih izvođača.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI