Jakne sa krznom

Čim se živa u termometru spusti oko nule, praktične, tople "parke" postaju najbolji saveznik u borbi protiv ledene košave i cvokotanja

Jakne sa krznom

Čim se živa u termometru spusti oko nule, praktične, tople "parke" postaju najbolji saveznik u borbi protiv ledene košave i cvokotanja. Ove sezone, u modi su modeli sa kapuljačom obrubljenom krznom u nekoj od jarkih boja.

Idealne za ležerniji i sportski stil odevanja, ove trendi jakne možete da nosite i svečanijim prilikama, uz odgovarajuću odeću i detalje.

Modeli u maslinasto zelenoj ili plavoj boji kao i u militaru dezenu koji u u trendu ove jeseni odlično se slažu uz uske farmerke i efektne džempere i tunike, suknje i pantalone od eko kože.

Ali, ove zime, tvrde dizajneri, parka se kombinuje sa naizgled nespojivim - haljinama od čipke, svilenim bluzama i naravno visokim potpeticama.

Kapuljače sa veštačkim krznom u crvenoj, ružičastoj, narandžastoj, žutoj boji vrlo su efektne a štite vam lice od hladnoće i vetra.... Bilo da vam se dopada kraći ili duži model, sigurno ćete pronaći onaj koji ide uz vas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA