Crnjelovo najbolje! (Foto)

Osnovna škola"Sveti Sava" iz Crnjelova danas je bila domaćin regionalnog takmičenja u poznavanju saobraćaja u kome su učestvovale osnovne škola sa područja Bijeljine, Ugljevika i Lopara.

Crnjelovo najbolje! (Foto)

Kvalifikaciono takmičenje učenika osnovnih škola pod nazivom "Djeca u saobraćaju 2017", organizovao je Auto-moto savez Republike Srpske i 48 Auto-moto društava.

"Na današnjem takmičenju učešće je uzelo 19 osnovnih škola sa  područja Bijeljine, Ugljevika i Lopara. Ekipe, sastavljene od četiri učenika i to dva dječaka i dvije djevojčice, takmičili su se u dvije discipline - poznavanje pravila bezbjednog ponašanja u saobraćaju (teoretski dio ispita) i vožnja na poligonu spretnosti (praktični dio ispita). Najboljii rezultat i plasman na Republičko takmičenje ostvarili su učenici iz osnovne škole "Sveti Sava" iz Crnjelova, drugo mjesto zauzela je osnovna škola "Stevan Nemanja" iz Gornjeg Dragaljevca, a trećeplasirani su bili učenici iz osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" iz Velike Obarske", rekla je za portal Bijeljina danas sekretar AMD Auto Ugljevik, Kristina Jeftić.

Finalno saobraćajno-obrazovno takmičenje "Djeca u saobraćaju 2017" održaće se 1. i 2. juna 2017. godine u Banji Vrućici kod Teslića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA