Podmladak Crvenog krsta iz Bijeljine ide na državno prvenstvo (FOTO)

Na republičkom takmičenju iz pružanja prve pomoći, ekipa iz Bijeljine je osvojila treće mjesto, i time izborila plasman na državno takmičenje.

Podmladak Crvenog krsta iz Bijeljine ide na državno prvenstvo (FOTO)

Na Palama je u subotu 20. maja održano Republičko takmičenje podmlatka i omladine Crvenog krsta Republike Srpske iz pružanja prve pomoći, na kojem je učestvovalo 18 ekipa koje su prethodno pobijedile na regionalnim takmičenjima.

Takmičenje na Palama je finalni dio takmičenja u kategoriji podmlatka i omladine iz svih regija, uz realistični prikaz povreda, stanja i oboljenja, koje je prvo provedeno u školama, opštinama, a zatim u regijama.

Regiju Semberija, Posavina, Majevica, u kategoriji podmlatka, predstavljala je ekipa Osnovne škole Knez Ivo od Semberije u sastavu: Luka Milošević, Sara Jarić, Jelena Jefimić, Dunja Savić, Goran Durić i Andrijana Rikert. Kao markiranti i šminkeri na takmičenje su išli: Tijana Šušljik, Ivana Stevanović, Anja Filipović, Stefana Mirković.

"U konkurenciji od devet ekipa iz naše kategorije, mi smo osvojili teće mjesto. Ovaj plasman nam je omogućio odlazak na državno takmičenje, nakon osam godina pauze, pa je time naš uspjeh veći. Na takmičenju nas je predvodila instruktor Snežana Tomić, koja je ove godine proglašena za najboljeg volontera Republike Srpske", naveli su KOOCK S.M.P., za portal Bijeljina danas.

Ekipa omladine iz Bijeljine ostala je bez plasmana na državno takmičenje jer su u svojoj kategoriji zauzeli peto mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    17°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI