Od danas se na BDBOX Bijeljina možeš prijaviti jednim klikom!

Od danas se na BDBOX Bijeljina možeš prijaviti jednim klikom!

Kako bi našim korisnicima dodatno olakšali korišćenje BDBOX Bijeljina oglasne platforme, od danas je omogućena prijava i registracija i putem Facebooka.

Korisnicima je i dalje dostupan način registracije i prijave na platformu pomoću email adrese, a svi oni koji koriste Facebook društvenu mrežu, mogu jednim klikom otvoriti BDBOX nalog i besplatno postavljati oglase.

Dodatna pogodnost je što svi korisnici koji od ranije imaju BDBOX nalog, mogu povezati postojeći nalog sa svojim Facebook profilom kako bi ubuduće koristili brži način prijavljivanja.

Ako još uvijek nemaš BDBOX nalog - Registruj se odmah.

Ako još uvijek ne znaš šta je BDBOX...

Ukratko, BDBOX Bijeljina je platforma za oglašavanje i Internet prodaju.

Pored klasičnog oglašavanja, platforma omogućava jednostavno i brzo kreiranje online prodavnica za male i srednje biznise. U razvoju platforme, vodili smo računa da za korisnike zadržimo jednostavnost "običnih malih oglasa", a sa druge strane, da kreiramo kompletno prodajno rješenje koje obuhvata sve što je potrebno za online prodaju. Ako postavljate "običan" mali oglas (prodajete automobil, izdajete stan, tražite posao ...), ili želite da prodajete vaše proizvode i usluge na Internetu - BDBOX platforma je za Vas.

Saznaj više o BDBOX Bijeljina.