Šta je BDBOX?

Šta je BDBOX?

Ukratko, BDBOX je platforma za oglašavanje i Internet prodaju.

Pored klasičnog oglašavanja, platforma omogućava jednostavno i brzo kreiranje online prodavnica za male i srednje biznise. U razvoju platforme, vodili smo računa da za korisnike zadržimo jednostavnost "običnih malih oglasa", a sa druge strane, da kreiramo kompletno prodajno rješenje koje obuhvata sve što je potrebno za online prodaju.

Ako postavljate "običan" mali oglas (prodajete automobil, izdajete stan, tražite posao ...), ili želite da prodajete vaše proizvode i usluge na Internetu - BDBOX platforma je za Vas. 

BDBOX je originalan

Platforma je kompletno razvijena u našoj maloj radionici :) BDBOX nije kopija i nije instanca neke velike platforme. BDBOX nije "kupljeni plugin" ili softver. BDBOX donosi svoje ideje i naš razvojni tim nastaviće da ga razvija prema potrebama korisnika.

BDBOX je vidljiv

Vaši oglasi i vaša radnja na platformi, biće odmah vidljivi širokom Internet auditorijumu. Iza BDBOX-a, stoji portal Bijeljina Danas kao i partnerski portali, koji će dovesti posjetioce na Vaš oglas ili radnju. Bijeljina Danas sa partnerskim portalima već sada ima više od 150.000 pratilaca na Facebooku.

BDBOX je jednostavan

Platforma je razvijena tako da mogu da je koriste i oni koji nemaju nikakva iskustva u korištenju kompleksnijih ecommerce platformi. U svakom segmentu razvoja, razmišljali smo o jednostavnosti upotrebe za krajnjeg korisnika. Vašu prvu objavu možete postaviti za manje od jednog minuta, bez čitanja bilo kakvog uputstva.

BDBOX je besplatan

Svi korisnici mogu besplatno da koriste BDBOX uz mogućnost kupovine dodatnih pogodnosti koje se plaćaju BD Tokenima (BDT). Sve funkconalnosti platforme dostupne su dostupne besplatno, a "dodatne pogodnosti" su ponuđene za srednje i velike biznise. 

BDBOX je zabavan :)

Pored svoje osnovne namjene, platforma nudi razne opcije koje nisu svojstvene ecommerce platformama :). Već sada će BDBOX za vas napraviti plakat za štampu vaše objave, grafiku za Instagram story, Facebook... DB Tokene (BDT) svi dobijaju kao dnevne nagrade, a moći ćete da ih dobijete i kroz igru i takmičenje sa ostalim korisnicima :) BDT ćete čak moći iskoristiti za kupovinu usluga i proizvoda u nekim BDBOX radnjama!

BDBOX - SVE U PAKETU!