Konferencija beba

Bijeljina, Konferencija beba Gradski park

Konferencija beba pod nazivom „Ljepša Srpska - brojnija Srpska“ biće održana 4. jula u Gradskom parku u Bijeljini sa početkom u 9.30 časova, za kada je zakazana registracija beba, za koju je potrebno dostaviti na uvid zdravstvenu knjižicu ili rodni list djeteta.

Sat vremena kasnije, u 10.30 časova, je svečano otvaranje na kojem će gradonačelnik Ljubiša Petrović imati uvodnu riječ, a potom slijedi prigodan kulturno-umjetnički program.

U 11.00 časova će početi izbor tročlanog Predsjedništva, a pola sata kasnije je zatvaranje Konferencije.

Ova manifestacija, koja okuplja najmlađe sugrađane i njihove najmilije, ima tradiciju dugu, sada već, 17 godina. U cilju promovisanja povećanja nataliteta u Srpskoj, Grad Bijeljina svake godine organizaciono podržava ovu manifestaciju.

Za mališane učesnike su obezbijeđene i vrijedne nagrade. Hodaljku za bebe dobiće najmlađa, dok će najstarija beba dobiti ljuljašku sa tendom. Najmlađi blizanci će dobiti hranilice, a beba iz najbrojnije porodice tzv. vikend krevetac.

U slučaju loših vremenskih prilika, organizatori napominju da će Konferencija beba biti održana u istom terminu u prostorijama Centra za kulturu „Semberija“.

Najave događaja

25°

Vedro
 • 08:00

  Vedro
  25°C
 • 11:00

  Vedro
  29°C
 • 14:00

  Vedro
  35°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI