Kineskinja uhvatila devojčicu koja je pala sa desetog sprata

Vu Juping (31) kineska televizija trenutno slavi kao svojevrsnu heroinu, jer je zahvaljujući svojoj hrabrosti, pribranosti i brzom reagovanju spasla život dvogodišnjoj devojčici Niu Niu koja je, dok je bila ostavljena sama kod kuće, ispala kroz prozor stana na desetom spratu u gradu Hangdžuu, prestonici istočne pokrajine Džeđijang.

Kineskinja uhvatila devojčicu koja je pala sa desetog sprata
Kada je ugledala dete koje se njiše sa simsa prozora na 10 spratu gospođa Vu je, naime, munjevito reagovala, i zbacivši sa nogu cipele sa visokim potpeticama potrčala ka zgradi, taman na vreme da na ruke dočeka devojčicu koja je padala velikom brzinom. Od siline udara Vu, i sama majka sedmomesečne bebe, izgubila je svest i izadobila prelom ruke, dok je mala Niu Niu završila na travnjaku, sa unutrašnjim povredama i krvarenjem ali - što je najvažnije - živa.

Trenutno se obe oporavljaju u bolnici u gradu Fujangu, čiji direktor tvrdi da je Vu pokazala veliku hrabrost i rizikovala život, jer je mogla da pogine ili ostane trajno paralizovana da joj je dete koje je tako spretno uhvatila palo na leđa ili na glavu.

Ona sama, pak, kaže da joj sopstveni život ni jednog trentuka nije bio na umu, i da jedino želi da Niu Niu bude dobro.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

16°

  • 23:00

    16°C
  • 02:00

    15°C
  • 05:00

    13°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

358 cm

Promjena: -3cm

Podaci ažurirani: 30. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI