Uskoro stiže Sony Playstation 3D TV

Sony je potvrdio da će njegov 24-inčni Playstation brendirani TV/monitor stići u UK i Evropu ove jeseni.

Uskoro stiže Sony Playstation 3D TV

Po prvi put prikazan na Electronic Entertainment Expo (E3) 2011 u junu, trodimenzionalni ekran je namenjen da pruži pristupačnu tačku pristupa (čitajte jeftiniju alternativu punim 3D sposobnim televizorima) za 3D igranje.

Japanski gigant potrošačke elektronike je dao najavu na konferenciji za štampu na Gamescom 2011 vašaru razmene u Kelnu, u Nemačkoj ove nedelje. Kada je bio prikazan ove godine na E3 konvenciji, Sony Playstation 3D ekran je bio originalno zakazan za prodaju u Americi ove jeseni, ali sada se čini da Britanski i Evropski gejmeri neće propustiti akciju.

Opremljen LED pozadinskim osvetljenjem i aktivnim shutter 3D tehnologijom, Playstation 3D LCD monitor/tv poseduje kompanijinu vlasničku "SimulView" funkcionalnost, koja dozvoljava dvojici igrača da gledaju dve različite FullHD slike na istom ekranu, što će verovatno doprineti više uzbudljivom multiplejer iskustvu. Kako bi uživali u ovoj mogućnosti, oba igrača moraju da nose kompatibilne 3D naočare, ali bez brige, jer je Sony brižno uključio dva 3D naočara sa paketima prodavanim u Ujedinjenom Kraljevstvu i Evropi. Cena na lansiranju za Sony Playstation 3D monitor u Evropi će biti 499€, dok EuroGamer je učinio jasnim da će cena biti 499£, što je značajno veća cena od cene u Americi od 499$ (oko 300£). 3DTV ekran je zakazan za izdavanje u trećem kvartalu, prema rečima Japanskog konglomerata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA