Twitter napustili najstariji investitori

Dvojica od Twitter-ovih najranijih investitora napustili su kompanijin odbor direktora, i to je najnovija promena u vođstvu rastuće kompanije koja se bavi razvojem popularne društvene mreže.

Twitter napustili najstariji investitori

Fred Vilson iz Union Square Ventures i Bidžan Sabet iz Spark Capital, više nisu u Twitter-ovom odboru direktora, rekla je kompanija u petak. Trenutno nije jasno zašto su se desile ove promene, a Twitter ne planira da traži zamenu za Vilsona i Sabeta, kaže izvor upoznat sa situacijom. Ovaj odlazak označava samo poslednju promenu u Twitter-u zadnje vreme, jer je u oktobru Dik Kostolo zamenio suosnivača Evana Vilijamsa na mestu izvršnog direktora.

Kasnije ove godine Kostolo je vratio Džeka Doersija, drugog suosnivača nazad u kompaniju na mesto izvršioca. Fred Vilijams i drugi Twitter-ov suosnivač Biz Stun su već započeli sopstveni projekat pod nazivom Obvious Corp. Kompaniju u narednom periodu očekuje proširenje u oblastima servisa gde će se pojaviti oglasi, rekao je Kostolo novinarima i analitičarima tokom brifinga prošle nedelje u San Francisku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI