Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Novi Ford Focus automobil godine, Volvo V60 najbolji eksponat

Na prigodnim svečanostima, održanim na Beogradskom sajmu, predstavnicima Grand Motorsa su uručena prizanja Automobil godine 2011. i Najbolji automobil 49. Međunarodnog salona automobila, koja su pripala najnovijim modelima koje uvozi i servisira beogradska kompanija - Ford Focusu i Volvou V60.

Auto-moto

Prestižna prizanja je dodelio žiri sastavljen od 45 specijalizovanih novinara iz 41 redakcije dnevnih listova i periodičnih izdanja, radija, TV stanica, agencija i Internet sajtova iz Srbije. Ovogodišnji izbor za titulu najprestižnijih automobila je organizovao beogradski ekonomski dnevni list Privredni pregled, 41. put zaredom. Nagradu za Automobil godine 2011. u Srbiji primila je Maja Babić, direktor marketinga u Grand Motorsu.

„Naš principal i mi u Grand Motorsu smo veoma srećni i ponosni što je Ford Focus treće generacije poneo titulu automobila godine. To je prvo priznanje ove vrste u Evropi za novi Focus. Uvereni smo da će ga leureat sasvim opravdati i da će novi Focus biti jednako popularan kao i odlazeći, a on je trenutno prodajni hit na srpskom tržištu", rekla je Maja Babić.

„Kolege novinari su sasvim opravdano automobilom godine progasili novi Ford Focus: on ne samo da ima svež, moderniji dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti, već i mnogo inovativnih tehničko-tehnoloških rešenja prvi put ugrađenih u serijski automobil", rekao je Slobodan Kljajić, glavni i odgovorni urednik Privrednog pregleda. „Svoju prodajnu karijeru novi Focus gradi na reputaciji prethodnika, ali i slavnog imena Ford, koje je već decenijama simbol za inovacije, pouzdanost, dobre vozne osobine, ekonomičnost i bezbednost.

" Prizanje Najbolji automobil 49. Međunarodnog salona automobila, koje je pripalo modelu Volvo V60, primio je Milan Arsić, direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu.

„U protekle četiri godine, od kako je Grand Motors ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, uspeli smo da ovu marku u punom sjaju vratimo na naše tržište", rekao je primajući prizanje gospodin Arsić. „Ako sudimo po rezultatima prodaje u 2010. i ovoj godini, Volvo se približio ciljanom tržišnom udelu u Srbiji. Interesovanje raste, jer je u proizvodnom programu nekoliko novih modela sa izvanrednim dizajnerskim i tehničkim rešenjima. Novi karavan Volvo V60 je jedan od njih - prostran i višestrano funkcionalan, sa izuzetno primamljivim sportskim izgledom i uzbudljivim voznim mogućnostima."

11°

  • 16:00

    10°C
  • 19:00

    10°C
  • 22:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI