Vikend rezervisan za Sajam za djecu i porodicu

Velika manifestacija Sajam za djecu i porodicu 2017 očekuje Bijeljinu i njene sugrađane ovoga vikenda, 18. i 19. novembra u Sportskoj sali nekadašnje fabrike “Zenit” u Bijeljini.

Vikend rezervisan za Sajam za djecu i porodicu

Dvodnevni događaj u cijelosti je namijenjen djeci i porodici a mališane Bijeljine i okoline očekujebogat program sa mnoštvom zabavnih, edukativnih i sportskih sadržaja, kao i pokloni izlagača, sajamski popusti, snižene upisne članarine za razne školice, akcijska izdanja dječjih knjiga i druga iznenađenja, najavljuju organizatori sajma"Medija Plus Group".

Ova manifestacija je već tri puta uspješno organizovana u Banjaluci, a sada pokazuje spremnost Bijeljine da promoviše porodične vrijednosti, brigu o djeci, roditeljstvo, kreativnost i sportski duh, i da u tom smislu korača zajedno sa velikim centrima u regionu, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije održanoj u bijeljinskom Hotelu Drina, povodom otvaranja Sajma.

Ljubica Mlađenović, šef Odsjeka za društvene djelatnosti GradaBijeljina izrazila je mišljenje da je jedan ovakav sajam i te kako potreban Bijeljini, jer predstavlja mjesto edukacije, mjesto uživanja za mališane, nešto novo, drugačije i zabavno.

"Grad Bijeljina već duži vremenski period dobija raznorazne sajmove, ali mislim da je ovaj ipak najvažniji jer je namijenjen porodici, pa smo ovim putem pokazali da su nam djeca prioritet i da nam je porodica zaista najbitnija", istakla je Ljubica Mlađenović.

Menadžerka Sajma za djecu i porodicu Nikolina Aničić je naglasila da Bijeljina zaslužuje da ima svoju zabavno-eduktivnu manifestaciju za mališane i da na taj način bude uvrštena u regionalnu mapu gradova koji su spremni da izađu u susret potrebama djece i porodice u cjelini.

"Ovo je prvi put da se Sajam za djecu i porodicu organizuje u nekom drugom gradu. Banjaluka je naš ključni grad-domaćin, pa je bio je poprilično veliki izazov organizovati ovako kompleksnu manifestaciju u drugom gradu. Svakako to ne bismo uspjeli bez naših sponzora i partnerakompanije m:tel, Biotechnology & Genetics i Grada Bijeljine koji je stvarno bio sa nama naprvom frontu borbe sa svim mogućim i nemogućim preprekama na koje smo nailazili", kaže Aničić.

Nikolina Aničić ističe da je fokus Sajma stavljen na promociju potreba djece i njihovih roditelja, odnosno cijele porodice, kako bi sjećanje na djetinjstvo bilo još ljepše i kako bi roditeljima bila omogućena podrška u njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi.

"Sajam će u svom festivalskom dijelu ugostiti veliki broj vrtića, školica i plesnih klubova. Na sportskom poligonu djeca će moći da se okušaju u raznim sportovima, poput košarke, fudbala, karatea ili odbojke, i da vide imaju li predispozicije za određene sportove. Svaki izlagač se potrudio da ima što zanimljiviji štand, da se organizuju kreativne radionice, upriliče sajamski popusti, snižene upisne članarine, pokloni, nagradne igre, tako da vas na Sajmu čeka mnoštvo zanimljivih stvari. Neizostavan dio Sajma jeste predstavljanje Vatrogasne, Policijske službe i Doma zdravlja koji će prezentovati svoj predan rad i edukovati mališane na zabavan način", podsjeća Nikolina Aničić, menadžerka Sajma za djecu i porodicu.

Podršku Sajmu za djecu i porodicu su dali Grad Bijeljina i Kancelarija gradonačelnika, kompanijam :tel, Biotechnology & Genetics, kao i druge zvanične ustanove i kulturni centri, a generalni medijski pokrovitelj ove manifestacije biće Radio Televizija BN.

Mjesto održavanja Sajma je sala bivše fabrike "Zenit" u Bijeljini. Radno vrijeme je od 10:00 do 18:00 časova, a ulaz će biti besplatan za sve posjetioce.

U nastavku možete da pogledatesatnicu festivalskog i sportskog programa Sajma za djecu i porodicu 2017:

Za više informacija pratite Sajam za djecu i porodicu na njihovoj facebook stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA