Informacije o vodosnabdijevanju za 5. decembar

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Novom naselju Hase i Donjem Crnjelovu.

Zbog pucanja transportnog cjevovoda na potezu Patkovača - Janja - Nova Janja, noćas oko 21:45 h, obustavljen je rad Pumpne stanice Ljeskovac i distribucija vode za piće na potezu Ljeskovac - Janja - Nova Janja. Od noćas dežurna ekipa Vodovoda radi na otklanjanju kvara, radovi traju I u ovom trenutku a normalizacija u vodosnabdijevanju na ovim lokacijama se očekuje u narednih dva do tri časa.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovom dijelu grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu www.bnvodovod.com