Pobjeda nad Leotarom i velika očekivanja za drugi dio sezone

U utakmici 11. kola prve rukometne lige RS, ekipa Bijeljine je odigrala najbolju utakmicu u ovoj polusezoni. Izabranici trenera Milana Nedeljkovića odlaze na zasluženu pauzu nakon pobjede nad ekipom Leotara rezultatom 29:27.

BIJELJINA

Domaći igrači su odlično otvotili utakmicu, a fantastični čuvar mreže Marko Lontoš je samo u prvom poluvremenu odbranio 14 udaraca u okvir gola. Na poluvremenu je rezultat glasio 15:8 u korist domaće ekipe.

U nastavku utakmice šansu su dobili mladići 2001. godište i mlađi, te maksimalno opravdali povjerenje trenera.

"Odličan je bio golman naše ekipe i Đorđe Đerić koji je odbranio dva penala ekipi Leotara. U napadu su blistali mladi Aleksandar Marinković, Srđan Terzić i alfa i omega domaće ekipe Dejan Latinović", navode u RK Bijeljina.

"U Bijeljini stasava jedna mlada generacija rukometaša koji će u budućnosti biti nosioci igre i to nas posebno raduje", dodaju u rukometnom klubu Bijeljina

Ekipa Bijeljine na pauzu odlazi kao trećeplasirana na tabeli, pa su njihova očekivanja za drugi dio sezone velika.

"U drugom dijelu imamo lakši raspored. U Bijeljini ćemo se susresti sa 6 ekipa, a gostujemo u 5 utakmica. Ako odigramo drugi dio sezone na ovom nivou možemo očekivati visok plasman na kraju sezone", ističu u RK Bijeljina.