Ivana Mihić promovisala svoja dva romana

U Narodnoj biblioteci "Filip Višnjić" u Bijeljini promovisani su romani "Led" i "Moj jedini život" autorke Ivane Mihić, poznate beogradske glumice i spisateljice.

Ivana Mihić promovisala svoja dva romana

Mihićeva je na jednostavan, neposredan i čitalačkoj publici veoma prihvatljiv način predstavila svoje knjige koje je, kako voli da kaže, pisala očima, ušima, srcem i dušom.

"Volim da pišem na ovaj način i da posmatram svijet, osluškujem ga i pokušavam da shvatim probleme koje ljude muče, pisanje je inspirativno i u njemu ne zavisite, kao u produkciji i glumi, ni od koga, posebno ne od novca", rekla je Mihićeva sinoć i dodala da joj u pisanju posebno zadovoljstvo predstavlja to što joj je granica jedino njena mašta.

Ona je istakla da je za prvi roman "Moj jedini život" u toku priprema četvrtog izdanja, a da je drugi roman "Led" za sada doživio drugo izdanje.

"Roman "Led" ušao je u pet najotkupljivanijih knjiga biblioteka u Srbiji", navela je Ivana Mihić.

Čitajući odlomke iz svojih romana, kao i pričom o radnji romana, ona je zaintrigirala brojnu publiku i podstakla na razgovor o junacima djela.

Prvi roman pisan je u prvom licu ženskog roda i to, kako je rekla autorka, nije njena autobiografija, ali da svakog pisca ima pomalo u njegovim knjigama.

Roman "Led" je pisan u prvom licu muškog roda što je, kako je istakla Mihićeva, posebno interesantno ljudima.Ona je najavila da će, s obzirom da već dvije godine piše kolumne za dnevni list "Politika", uskoro sve one biti objavljene u zbirku pod naslovom "Jednostavni ljudi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA