Odležali po 15 godina u zatvoru pa se venčali

Sonja Džejkobs i Piter Pringl venčali su se nakon što su oboje proveli po 15 godina u zatvoru nakon optužbe za ubistvo policajaca i to u dve različite države. Par se venčao u Njujorku, nakon što su 15 godina proveli u zatvorima, jedno u Americi, drugo u Irskoj.

Odležali po 15 godina u zatvoru pa se venčali
Ono što je takođe zanimljivo je da su se oboje nalazili pred smrtnom presudom, ali su napokon oslobođeni svih optužba jer je u ponovoljenom sudskom procesu dokazano da su bili nepravedno optuženi.

Sonja i Piter su se upoznali u mestu Galavej u Irskoj na konferenciji Amnesti Internešnala, gde je Sonja bila jedan od govornika i tada su razmenili svoje neverovatne priče.

Ona je uhapšena nakon pucnjave u kojoj su dva policajca ubijena iz automobila koji je prolazio pored njih, a u kome se navodno nalazila i Sonja.

S druge strane Piter jebio optužen da je ubio policajca prilikom oružane pljačke u jednom gradiću u Irskoj, da bi se kasnijom istragom utvrdilo da su za pljačku krivi pripadnici radikalnog krila IRA-e.

Nakon što su uvideli da su oboje prošli kroz isti pakao, Piter i Sonja su se zavoleli i odlučili da ostatak života provedu zajedno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    17°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI