Katy Perry nosi Vogue

Američka pop starleta nosi Vogue naočale u svom novom spotu E.T.

Moda i ljepota

Vogue nastavlja svoju saradnju s poznatim licima - pop zvijezda Katy Perry nosi Vogue naočare u svom novom spotu E.T., četvrtom singlu skinutom s njenog drugog albuma Teenage Dream. Spot je snimljen početkom februara u južnoj Kaliforniji, a redateljka je talijanka s adresom u Kanadi Floria Sigismondi.

Radnja je smještena u budućnost, a Katy Perry je vanzemaljka koja slijeće na Zemlju i traži znakove života među ruševinama bivše civilizacije. Pritom u sjajnoj kutiji na kojoj piše "Zemlja 2011." nalazi par Vogue naočara, kao ostatak ljudskog glam načina života. Radi se o modelu VO 2677 1867 11 koji je na tržištu već od januara ove godine.

"Bilo je zadovoljstvo raditi s Vogueom na mom novom spotu za pjesmu E.T.. Naočare su dale vintage izgled futurističkom stilu koji imam u spotu." izjavila je Katy na setu na kojem se snimao spot.

 

Vogue naočale - proljeće/ljeto 2011.

Novu Vogue kolekciju naočara odlikuju zanosne linije iz 80-ih godina koje joj daju drski i ženstveni izgled koji sada više nego ikada reflektira moderni i glamurozni duh ovog brenda.

Široki oblici, printevi i raznobojni emajl tipični su za to modnorazdoblje. Kolekcija je naglašena easy-chic, modernim i ženstvenim detaljima kao što su tubaste ručkice naočara i fine savitljive metalne dekoracije.

Sve to karakteriše ovu kolekciju raskošne ekstravagancije koja zadovoljava potrebe Vogue žene - uvijek elegantne, trendy i bezvremenog stila.