SNSD jedina opcija koja se bori za opstanak Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Vojin Mitrović izjavio je da će narod na izborima podržati SNSD kao jedinu opciju koja se bori za opstanak Republike Srpske i cijelog naroda.

SNSD jedina opcija koja se bori za opstanak Srpske

"Podrška Željki Cvijanović za predsjednika Srpske i Miloradu Dodiku za srpskog člana Predsjedništva BiH nije upitna, ali je jako bitna", poručio je Mitrović na tribini SNSD-a koja je sinoć održana u bijeljinskom naselju Dijelovi.

Nosilac liste SNDS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice šest Nedeljko Ćorić osvrnuo se na posjetu ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Republici Srpskoj, istakavši da je to potvrda da Srpska ima prijatelje koji brinu o njenoj budućnosti.

"BiH nam nije tijesna, ali se ugodno osjećamo samo uz dosljednu primjenu Dejtona", poručio je Ćorić. On je naveo da je za Srpsku bitno da bude uključena u integracije u Evropi, ali uz uvažavanje principa i stavova Republike kao sredine sa većinskim srpskim narodom.

Poslanički kandidat SNDS-a na Narodnu skupštinu Dragan Knežević rekao je da posjećenost tribine u Dijelovima, ali i svih ostalih tribina SNSD-a, jasno pokazuje ko je pobjednik izbora u Bijeljini i cijeloj Srpskoj. "Ostalo je jedino da građani to i olovkom potvrde 7. oktobra", poručio je Knežević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA