Sajam zapošljavanja 28. novembra

Udruženje „Interaktiv“ iz Bijeljine u saradnji sa Univerzitetom Bijeljina uz podršku Olof Palme International Centra i ABF-a iz Švedske organizuje sajam zapošljavanja 28. novembra sa početkom u 13 časova u prostorijama Univerziteta Bijeljina - Pavlovića put.

Sajam zapošljavanja 28. novembra

"Imajući u vidu da će na sajmu biti brojni privrednici sa područja grada Bijeljine i okoline, koji su između ostalog poznati i po pozitivnim poslovnim politikama i koji često učestvuju u raznim programima stipendiranja i zapošljavanja nezaposlenih lica koja se nalaze na birou za zapošljavanje, ovim putem vas pozivamo da prisustvujete sajmu koji predstavlja izvrsnu priliku da svoje buduće radno mjesto ostvarite baš kod nekih od njih", navode organizatori Sajma.

Posjetioci će imati priliku da ostavite svoj CV na nekom od štandova privrednih subjekata koji će biti izlagači na sajmu i time sebi povećate šansu za zaposlenje.

"Sajmu će prisustvovati predstavnica Olof Palme International Centra predstavnici Gradske uprave i privrednici, stoga će ovo biti idealna prilika da sa njima razgovarate o pitanjima koja su ključna za vaš lični i profesionalni razvoj", kažu u udruženju Interaktiv.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA