Informacije o vodosnabdijevanju za 6. decembar

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvarova, priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, blindiranja podzemnog hidranta i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Sime Milutinovića, Loznička, Đure Daničića, Savska, Galac, Vojvode Petra Bojovića u Bijeljini i Braće Lazić u Janji, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naselju Triješnica.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

I dalje molimo za strpljenje i pozivamo na saradnju naše korisnike koji žive u dijelovima grada gdje je nastavljen projekat izgradnje gradskog kanalizacionog sistema! U ovim dijelovima grada su, usljed intenziteta radova, mogući nenajavljeni prekidi u vodosnabdijevanju.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com