Ćorić: Nastavak politike u interesu boljeg života građana

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić izjavio je danas da je politička situacija u ovom gradu promijenjena i više usmjerena na zajednički interes građana umjesto na sukobe.

Ćorić: Nastavak politike u interesu boljeg života građana

"Mi smo ti koji pokušavamo da promijenimo politiku ovdje u Bijeljini i čini mi se da smo u tome uspjeli, da to više nije politika nikakvih sukoba, nego politika zajedničkih interesa i okupljanja oko zajedničkih interesa, sa namjerom da svi zajedno radimo najbolje za naš grad", rekao je Ćorić na novogodišnjem prijemu za novinare.

On je naveo da SNSD kao trenutna opozicija u Bijeljini treba da kritikuje ono što nije dobro, ali i da obezbijedi podršku republičke vlasti za bolji život u Semberiji.

"Sad kada imamo značajniji kapacitet u Narodnoj skupštini Republike Srpske sigurno ćemo uspjeti da mnoge stvari promijenimo, da ubrzamo projekte u Bijeljini koji su u toku i da donesemo neke nove projekte koji su važni za naš grad", istakao je Ćorić.

Prema njegovim riječima, ova godina je za SNSD bila vrlo uspješna.

"Ostvarili smo sjajan rezultat na opštim izborima u Bijeljini i pobijedili za tri od četiri moguća nivoa vlasti, a u godini pred nama siguran sam da ćemo znati prepoznati sve potrebe građana", zaključio je Ćorić.

Na prijemu, koji je održan u hotelu "Drina", Ćorić je ocijenio da je saradnja Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina sa medijima bila odlična i da su novinari pratili njihov rad objektivno i profesionalno, kako je potrebno na političkoj sceni u gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA