Informacije o vodosnabdijevanju za 14. jun

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Ulici 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Popovi i Gojsovac.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Pojednostavljene su i procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

Od danas počinje montaža i puštanje u funkciju pet javnih česmi u gradu, koje svakog ljeta, već nekoliko godina za redom, akcionarsko društvo "Vodovod i kanalizacija" Bijeljina postavlja najvećim dijelom na Gradskom trgu i u Parku, a koje služe za osvježavanje stanovnika Bijeljine i gostiju našeg grada u vrelim ljetnjim danima. Ova aktivnost Društva predstavlja poklon korisnicima a u znak zahvalnosti za izuzetnu dugogodišnju saradnju.