U petak "Konferencija beba" - dovedite svoje mališane u Gradski park!

U petak 28. juna u Bijeljini će biti održana manifestacija "Konferencija beba" koja se organizuje s' ciljem da se ukaže na značaj rađanja ali i promoviše porodica i istinske porodične vrijednosti.

U petak "Konferencija beba" - dovedite svoje mališane u Gradski park!

Manifestacija će biti održana u Gradskom parku, a u slučaju loših vremenskih uslova takmičenje će se održati u Centru za kulturu Semberija.

Program počinje od 9,30 časova registracijom beba rođenih od 28. juna prošle do 28. juna ove godine. Roditelji prilikom registracije beba treba da pokažu rodni list djeteta.

Organizatori najavljuju bogat zabavni sadržaj za djecu i roditelje, ali i ostale posjetioce, kao i bogate nagrade, koje su obezbijedili sponzori.

Kao i ranijih godina, biće birano takozvano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara. Osim ovih, dodijeliće se i nagrada iznenađenja.

Organizator "Konferencije beba", koja se održava pod sloganom "Ljepša Srpska - brojnija Srpska" je Grad Bijeljina u saradnji sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta RS.

Raspored manifestacije:

9,30 - Registracija beba

10,30 - Promotivna šetnja

10,40 - Otvaranje manifestacije

11,00 - Izbor tročlanog predsjedništva

11,30 - Zatvaranje Konferencije

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA