Dvadeseta godišnjica RS obilježena i u Bijeljini

Načelnik opštine Bijeljina Mićo Mićić poželio je da Republika Srpska, koja danas obilježava 20 godina postojanja, proslavi još puno rođendana i istakao da u narednom periodu građani mogu biti spokojni kada je riječ o očuvanju interesa srpskog naroda u BiH kroz Republiku Srpsku.

Dvadeseta godišnjica RS obilježena i u Bijeljini

Povodom Dana i krsne slave Republike - Svetog arhiđakona Stefana, načelnik opštine Bijeljina, poslanici SDS-a i predstavnici Opštinske boračke organizacije položili su vijence na spomenik borcima palim u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Nakon polaganja vijenaca, Mićić je organizovao svečani prijem za privrednike opštine, predstavnike institucija opštine, odbornike, predstavnike mjesnih zajednica i ostale goste. On je na prijemu uručio priznanja poreskim obveznicima koji su u prošloj godini ostvarili najbolje rezultate.

Mićić je rekao da je Bijeljina postala lider u regiji, kao i grad u koji se rado dolazi i ostaje, zahvaljujući, između ostalih i ljudima koji su se nastanili na ovom prostoru tokom rata - privrednicima, poljoprivrednicima i ekonomistimaž.

Priznanja su dobili preduzeća "Savić kompani", "Žitopromet", "Nešković", "Patriot", "Mlin Pavlović", "Bost" i "Kriška".

Jedan od nagrađenih za uspješno poslovanje u prošloj godini je Dušan Marković, direktor "Patriota", koji je dobio zahvalnicu za doprinos u zapošljavanju invalidnih lica.

"Ovo za nas puno znači, ali i predstavlja obavezu da u narednom periodu nastavimo istim ili jačim tempom", rekao je Marković i dodao da ovo preduzeće u sezoni zapošljava i do 50 radnika.

Direktor "Žitoprometa" Slaviša Gligorević čestitao je rođendan Republike Srpske, naglasivši da će nastojati da preduzeće u ovoj godini opravda dobijeno priznanje i ukazano povjerenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA