Ukupno slučajeva
4196 (+17)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Priključi se humanitarnoj akciji RESPIRATOR ZA SRPSKU

Kompanije TRB i Elvaco MetPro, na čelu sa vlasnikom Ristić Slavenkom, pokrenule su akciju "RESPIRATOR ZA SRPSKU" koji je u ovom trenutku navažniji aparat u liječenju oboljelih od virusa COVID-19.

BIJELJINA

U roku od 48 sati je prikupljeno preko 700.000 KM na žiro račun Crvenog krsta u Bijeljini. Veliki broj privrednika, kao i građana Republike Srpske već se odazvao akciji i novac se prikuplja rekordnom brzinom.

- Kompanije TRB i Elvaco MetPro u saradnji sa Crvenim krstom Bijeljina ovim putem javno se zahvaljuju svima koji su potpomogli realizaciju ovog projekta. Moramo nastaviti u pozitivnom pravcu i u ovom teškom momentu pomoći državi i građanima. Ovo je i otvoreni poziv svim privrednicima i javnim ustanovama Republike Srpske da se priključe akciji prikupljanja sredstava i time pomognu najugroženijima - saopštili su organizatori.

Ukoliko želite da se priključite ovoj humanitarnoj akciji vaše donacije možete uplatiti na brojeve žiro računa Crvnog krsta u Bijeljini, koji su namjenski otvoreni za ovu humanitarnu akciju :

GO Crveni krst Bijeljina

554 001 0000 1246 29, NAŠA BANKA A.D. Bijeljina

Svrha uplate: RESPIRATOR ZA SRPSKU

 

Informacije za uplate iz inostranstva možete pogledati OVDJE.

BUDI DIO RJEŠENJA, A NE DIO PROBLEMA!