Ukupno slučajeva
538 (+4)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

NOVE NAREDBE: Zabranjuje se okupljanje u Gradskom parku, izletištima, vikend naseljima...

Gradski štab za vanredne situacije je na današnjoj sjednici, između ostalog, usvojio i sledeće naredbe:

BIJELJINA

1. Zadužuje se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske - Policijska uprava Bijeljina da vrši kontrolu lica koja se pojavljuju na prostoru ispred Kvantaške pijace.

2. Zabranjuje se okupljanje na javnim mjestima na teritoriji grada Bijeljina i to: u Gradskom parku, izletištima i vikend naseljima na području Grada Bijeljina i kod teretana na otvorenom od 03.04.2020. godine.

Nadzor nad sprovođenjem ove Naredbe vršiće Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske - Policijska uprava Bijeljina.

3. Preporučuje se trgovinskim centrima, apotekama i bankama da utorkom i petkom u periodu od 07:00 do 10:00 časova pružaju usluge isključivo licima sa navršenih 65 i više godina života, uz pridržavanje svih mjera zaštite koje se odnose na dezinfekciju, socijalno rastojanje i boravak u prostoriji do 3 lica, u cilju zaštite zdravlja tih lica, a licima mlađim od 65 godina života se preporučuje da u navedenom periodu ne obavljaju kupovinu i ne obavljaju poslove u bankama.