Ukupno slučajeva
828 (+63)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Sunčano i veoma toplo

U Republici Srpskoj sunčano ili sa sunčanim intervalima i znatno toplije. Poslepodne labilizacija atmosfere uz lokane pljuskove i grmljavinu, uglavnom u centralnom planinskom pojasu i Кrajini. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 12, najviša dnevna temperatura vazduha do 28 stepeni.

BIJELJINA

Jutro pretežno vedro u mnogim krajevima, a uz umjerenu do pretežnu oblačnost u centralnim, južnim i jugozapadnim krajevima, te malo manje svježe u odnosu na prethodni dan. Lokalno će biti s maglom po kotlinama i riječnim dolinama.

Tokom dana sunčano i veoma toplo, a promjenjljivo oblačno u centralnom pojasu, na jugu, jugoistoku i istoku.

Poslepodne će biti izolovanih pljuskova u planinskim krajevima na istoku i u visokoj Hercegovini, kasnije centralnim krajevima i jugozapadu, a prema večeri dijelom u Кrajini na njenom sjeveru i sjeverozapadu. U ostalim predjelima suvo.

Vjetar uglavnom slab i promjenjljiv, tokom dana na sjeveroistoku do umjeren istočni, na jugu zapadni, u Кrajini slab južni.

Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, na jugu do 18°C, u planinama od 8°C.

Maksimalna dnevna temperatura od 24°C do 29°C, u planinama od 20°C, na sjeveroistoku i do 31°C.