Ukupno slučajeva
674 (+5)
Preminuli
17 (+2)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Mitrović: Vrlo brzo početak radova na trasi od Rače do Bijeljine

Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović izjavio je danas da je, u okviru projekta izgradnje auto-puta Sarajevo-Beograd, u završnoj fazi eksproprijacija od Rače do Bijeljine i radovi vrlo brzo mogu da počnu.

BIJELJINA

On je novinarima u Gradišci rekao da je do sada definisana trasa od Rače do Vukosavlja, ali da postoji određen zastoj kada je riječ o dijelu auto-puta od Brčkog prema Sarajevu.

"To je problem Federacije BiH, dok je Republika Srpska definisala trasu i radi ekspooroprijaciju. Ono što još mogu reći je da je, na zadovoljstvo građana Srpske, Semberije i Bijeljine, eksproprijacija od Rače do Bijeljine u završnoj fazi, tako da radovi vrlo brzo mogu da počnu", rekao je Mitrović.

On je dodao da će zajedno sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović u ponedjeljak, 28. septembra, obići radove na izgradnji mosta na rijeci Savi kod Rače.