Nove inicijative za bolji život na Ledincima

Odbornički kandidati sa liste SNSD-a, u subotu popodne su posjetili najveću bijeljinsku Mjesnu zajednicu Ledinci i razgovarali sa građanima o nastavku dobre saradnje i traženju rješenja za podizanje kvaliteta života.

Nove inicijative za bolji život na Ledincima

- Na Ledince dolazimo uzdignute glave i čistog obraza, jer iza nas ovdje nema nezavršenih projekata", rekao je Nedeljko Ćorić, nosilac odborničke liste i i dodao da će SNSD nakon pobjede na lokalnim izborima, učiniti sve da pomogne mještanima u ovoj Mjesnoj zajednici.

- Ima još dobrih i korisnih inicijativa, a jedan od prioriteta biće trajno i kvalitetno rješavanje problema stanara u naselju GTC, a zalagaćemo se i da izgradnjom biciklističke staze povežemo Manastir Svete Petke, Etno selo i Drinu", poručio je Ćorić.

Milan Lazić, jedan od kandidata SNSD -a za odbornika sa Ledinaca je podsjetio na dio projekata koji su kroz Mjesnu zajednicu i uz podršku SNSD- i drugih, urađeni u naselju.

- Našim inicijativama je asfaltirana biciklistička staza u većem dijelu naselja, zatim je urađeno igralište, rasvjeta i još nekoliko bitnih detalja koji su podigli kvalitet života na viši nivo. Zbog toga očekujem d će nas sugrađani tradicionalno podržati i ovaj put", ističe Lazić.

Na Ledincima su se građanima obratili i kandidati Milka Đukanović, Goran Janjić i Nemanja Janković.

Kandidati SNSD-a su ovom prilikom pozvali članove SNSD-a i građane da podrže zajedničkog kandidat za gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI