KK UNSU: Tri zlatne, tri srebrne i jedna bronzana medalja na Srpska openu

Prošlog vikenda u Banja Luci u organizaciji Karate saveza Republike Srpske održan je drugi internacionalni karate turnir “Srpska open 2021“.

BIJELJINA

Turnir je organizovan pod pokroviteljstvom Ministarstva za porodicu, omladinu i sport RS i Grada Banja Luka, a svečano ga je otvorio gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

U konkurenciji 60 klubova iz pet zemalja sa oko 650 učesnika, takmičari KK UNSU ostvarili su odlične rezultate. U devet nastupa osvojeno je sedam medalja, od toga tri zlatne, tri srebrne i jedna bronzana.

-Ono što nas više raduje od samih medalja jesu kvalitetni nastupi naših takmičara koji nagovještavaju dobre rezultate u nastupajućoj sezoni, kažu u klubu.

Zlatne medalje su osvojili: Uroš Radan, borbe pojedinačno U21seniori (-67), Marija Trifković, borbe pojedinačno - pionirke 2008 godište (-49) i Milica Mia Vujić, borbe pojedinačno - pionirke 2009 godište (-45)

Vukašin Tripunović, borbe pojedinačno - pioniri 2008 godište (-40), Uroš Radan, borbe pojedinačno - juniori (-68) i Milica Mia Vujić, borbe pojedinačno - pionirke 2008 godište (-44) bili su drugoplasirani, a bronzanu medalju je osvojio Aleksandar Ivković, borbe pojedinačno - U21seniori (-75).

-Kao predhodni turnir u Tuzli i ovaj u Banja Luci nam je poslužio kao pripremni za predstojeća zvanična prvenstva. Treći u nizu takvih narednog vikenda je ponovo u Tuzli i svakako da ćemo iskoristiti priliku da učestvujemo sa što većim brojem naših takmičara, dodaju u KK UNSU.

10°

  • 16:00

    9°C
  • 19:00

    6°C
  • 22:00

    3°C
Vedro

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI