Radnik iz Bijeljine ostao bez trenera uoči važnog meča sa Željezničarom

Darko Nestorović podnio je ostavku na mjestu šefa stručnog štaba FK Radnik pa će tim iz Bijeljine bez dosadašnjeg trenera dočekati izuzetno važan meč protiv Željezničara koji se igra u nedjelju.

Radnik iz Bijeljine ostao bez trenera uoči važnog meča sa Željezničarom

Nestorović je informaciju o svom odlasku iz kluba saop[tio na sjednici Upravnog odbora, a razlog su loši rezultati u posljednje vrijeme te generalno loša atmosfera oko kluba.

Bivši selektor mlade reprezentacije BiH preuzeo je Radnik nakon odlaska Slavka Petrovića u jesenjem dijelu prvenstva Premijer lige BiH, ali klub nije uspio značajno popraviti rezultate i jasno je da ih očekuje izuzetno težak zadatak da pokušaju ostati u društvu najboljih.

Na klupi Radnika ovaj stručnjak je u ovoj sezoni sjedio na deset utakmica, a ostvario je dvije pobjede, tri remija i pet poraza.

Radnik je trenutno na 10. poziciji na tabeli Premijer lige BiH sa 20 osvojenih bodova, koliko ima i Olimpik koji je u zoni ispadanja, a oba tima imaju četiri boda manje od Mladosti koja je na devetom mjestu te Krupe koja ima 16 bodova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA