Divu kao Zazu na motoru videli niste

Zove se isto kao i čuvena holivudska diva, a zaista je i postala prava zvezda društvenih mreža. Možda ste je i sreli ili videli nekada. Obično se vozi na motoru iza svog gazde. I ona je glumica, doduše malo manje poznata, ali vreme je tek pred njom. Upoznajte Zazu.

Divu kao Zazu na motoru videli niste

Zaza je prava zvezda. Fascinira i pleni svojim izgledom, ali to nije njen jedini adut.„Zaza u principu može sve što želite, samo je pitanje šta ko želi i šta ko voli. Ona je moje kućne ljubimče ali eto našli smo se, stalno provodimo vreme zajedno, uglavnom smo zajedno, idemo svugde i snimala je svašta, to je jednostavno Zaza", priča Zazin vlasnik Dragan Milutinović.

Gostovala je uLudim noćima na RTS-u, snimala sa Gordanom Kičićem, učestvovala je na modnoj reviji Dragane Grnčarski i snimala je spotove. Angažuju je često jer ona može sve.

Popularnost i projekte u kojima je učestvovala deli sa pratiocima na Instagramu.Najviše Beograđana Zazu zna kao pudlu sa motora.

„U principu je teško održavati psa sa belom dlakom. Ona se ne linja, dlaka joj ne opada, i to je veoma zahvalno jedino što se šiša. Što se tiče kozmetike i održavanja, ja je održavam, supruga je kupa, a ja je feniram i šišam", objašnjava Zazin vlasnik i dodaje da se zvezda kupa na svakih sedam do 10 dana, a nekada i češće ako se uprlja.Na motor je sela igrom slučaja.

„Zazu sam na motor stavio zbog beogradskih gužvi, jednostavnije je prevesti je motorom. I ona je to prihvatila. Nama je to odlično prevozno sredstvo. Ljudi nas slikaju, snimaju, izlaze iz kola", priča Dragan.

Lepa pudla, između ostalog, vozi se i na džet-skiju. Prošle godinu je bila promoterka Džet-ski saveza Srbije, ali je to obustavljeno zbog koronavirusa.

„Trebalo je da bude promoterka i svetskog Džet-ski saveza, ali je to sve za sada stalo, ostaje da vidimo šta će biti kada prođe ovo ludilo", kaže Dragan.

Iako se dama ne pita za godine, otkrićemo Zazinu malu tajnu. Ima šest godina, ili 42. Što bi se reklo - dama u najboljim godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA