U Belivukovoj mašini za mlevenje mesa pronađeni DNK tragovi Zdravka R. i Milana LJ. FOTO/VIDEO

U industrijskoj mašini za mlevenje mesa, koju je Belivukov klan koristio za uklanjanje svojih protivnika, najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana LJepoje, nezvanično saznaju Novosti.

U Belivukovoj mašini za mlevenje mesa pronađeni DNK tragovi Zdravka R. i Milana LJ. FOTO/VIDEO

Prema našim informacijama, opsežna veštačenja su i dalje u toku,ali svi tragovi za sada ukazuju da je rečo pomenutom tandemu kojem se već duže vreme gubi svaki trag i za koji se osnovano veruje da su ih oteli pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se na mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - istakao je ministar Vulin.Policija je objavila i video iz "kuće smrti" u Ritopeku.

Prema njegovim rečima, ova „ubilačka grupa" ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA