10 godina portala Bijeljina Danas

Budite uz nas i u narednim godinama, a mi ćemo se kao i do sada, truditi da opravdamo vaše povjerenje!

10 godina portala Bijeljina Danas

U maju 2011. godine odlučili smo, da na temeljima onoga što smo započeli davne 1997., izgradimo potpuno novi portal. Držali smo se početne ideje - da "Bijeljina Danas" bude Internet platforma koja će ponuditi mnogo više od klasičnog novinskog informativnog portala.

Već deset godina svakodnevno vam, pored najnovijih vijesti iz zemlje i svijeta, donosimo najave događaja i servisne informacije iz Bijeljine. To je mjesto na kome možete pronaći sve novosti o kulturnom životu našeg grada, najave sportskih i muzičkih događaja, planirana isključenja struje i vode, a svaki dan započnemo najljepšim informacijama koje dolaze iz bijeljinskog porodilišta – brojem naših novih malih sugrađana.

Podržavamo uspjehe naših sportista, pratimo rad talentovanih mladih umjetnika na svim poljima i donosimo zanimljive životne priče o sugrađanima koji ovaj grad čine gradom.

Pored toga "Bijeljina Danas" sadrži i nekoliko posebnih sekcija:

- Ecomerce platformu BDBOX koja našim posjetiocima nudi mogućnost pokretanja Internet prodavnice i objavljivanja oglasa.

- Cijene u Bijeljini (cijene i istorija cijena na zelenoj, kvantaškoj i stočnoj pijaci)

- Kamere, trenutno stanje na graničnim prelazima Rača i Pavlovića most

- Vodostaji Drine i Save u realnom vremenu

- Mapa parcelacije za autoput i gasovod (interaktivna mapa sa pregledom parcela) - Interaktivni prikaz rezultata svih lokalnih izbora

- Interaktivni prikaz širenja Korona virusa

- Uskoro pokrećemo još jednu sekciju na kojoj radimo već duže vrijeme, a koja će biti posvećena životnoj sredini i ekologiji u Gradu Bijeljina.

„Bijeljina danas“ je hroničar jedne decenije svih dešavanja u našem gradu, a takav trend planiramo da nastavimo.

Više od milion pregleda strana mjesečno, 63.000 Facebook pratilaca, preko 10.000 Instagram folovera, više od 10.000 instalacija naše android aplikacije, motivišu nas da se još više angažujemo i opravdamo Vaše povjerenje.

Koristimo priliku da se zahvalimo saradnicima, poslovnim partnerima i svim prijateljima portala za nesebičnu podršku kroz sve ove godine.

Posebno se zahvaljujemo Vama, našim vjernim posjetiocima!

Redakcija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA