"20ka za zdravlje" okupila preko 200 biciklista

  • BIJELJINA
  • 20. Sep 2021.

Grad Bijeljina po treći put obilježava Evropsku sedmicu urbane mobilnosti, a jedan u nizu događaja bio je i promotivna vožnja bicikala „20-ka za zdravlje“ koja je okupila preko 200 učesnika. Ljubitelji dvotočkaša su u dobrom raspoloženju prešli trasu u dužini od oko 12 kilometara, od kanala Dašnica do Eko-kampa „Jezera“, gdje im je priređen ručak.

"20ka za zdravlje" okupila preko 200 biciklista
FOTO: Bojan Petricevic

Ankica Todorović, šefgradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina, zahvalna je na podršci građana,privatnog i nevladinog sektoraovom događaju, kao i svim aktivnostima u okviru Sedmice mobilnosti, ističući dasamo u koordinaciji svih društvenih faktora mogu biti stvorenibolji uslovi za život u gradu Bijeljina.

„Zainteresovanost naših sugrađana za zdrav način života i aktivno kretanje, iz godine u godinu je sve veća.Učesnici su do sada bili jako zadovoljni organizacijom i vjerujemo da su upravo prošlogodišnji učesnici proširili svoje dobre utiske i tako povećali interesovanje za ovaj događaj", dodala je Todorović.

Do završetka Sedmice urbane mobilnosti u srijedu, 22. septembra, planirano je još nekoliko događaja na otvorenom kojima se promovišezdrav način života, aktivni načini kretanja i zaštita životne sredine - fitnes treninzi, simulacija saobraćaja za djecu na poligonu i rolerijada, a završni događaj biće nastup grupe „Štrajk" u srijedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA