Sajam poljoprivrede u Bijeljini od 7. do 9. oktobra

Kako je potrvđeno iz AD "Grad", od 7. do 9. oktobra u Bijeljini će biti održan 19. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Ineragro 2021".

Sajam poljoprivrede u Bijeljini od 7. do 9. oktobra

Poruka ovogodišnjeg Sajma je "Raduj se plodu rada svog!'"

Sajam poljoprivrede u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih sajamskih manifestacija poljoprivrednog karaktera u BiH. Zahvaljujući tradiciji ovaj sajam je stekao reputaciju na mjestu gdje se okupljaju uspješne kompanije, institucije, udruženja i pojedinci iz oblasti agrobiznisa.

Bogata i kvalitetna izložba poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i ljekovitog bilja, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih đubriva, te izložbe stoke i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja čine okosnicu bijeljinskog sajma poljoprivrede.

Razvojni planovi su usmjereni u pravcu što kvalitetnijeg uređenja izložbenog prostora i njegovog proširenja, omasovljavanja broja izlagača i posjetilaca, obogaćivanja pratećih sadržaja, te obezbjeđenja prisustva nadležnih institucija, ministarstava, privrednih komora, bankarskih institucija, razvojnih agencija, udruženja i fonda koji pružaju podršku razvoju agrara, a sve sa ciljem da se posjetioci upoznaju sa aktuelnim programima, oblicima finansiranja i drugim pogodnostima u oblasti agrara.

- Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na 19. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova „INTERAGRO 2021" kako bismo zajednički predstavili najnovija dostignuća u poljoprivredi, privredi i društvu, te nastavili sa tradicijom sajmovanja na ovim prostorima. Radno vrijeme Sajma za posjetioce i izlaganje je od 9 do 19 časova'', preciziraju iz AD "Grad" Bijeljina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA