RSS da se prvo valjano informiše, pa tek onda da kritikuje

Sve više postaje očigledno da traljava saopštenja i dramatična pitanja upućena Gradonačelniku i resornom Odjeljenju stambeno‐komunalnih poslova od strane Republičke stranke Srpske nemaju nikakvu drugu ulogu, osim da manipulišu građanima i da ih navode na krive zaključke, saopšteno je iz Gradske uprave.

RSS da se prvo valjano informiše, pa tek onda da kritikuje

- Javna nabavka za održavanje kišne kanalizacije je raspisana 19.avgusta ove godine, ali jedini ponuđač a.d. „Vodovod i kanalizacija" nije ispunjavalo minimum uslova za dobijanje posla zbog već poznatog lošeg upravljanja ovim preduzećem u čemu je učestvovao i jedan odbornik RSS-a.

Drugi odbornik RSS-a, kao jedan od bivših rukovodilaca Direkcije za izgradnju i razvoj Grada, bi trebalo barem da zna da se u ulicama Miloša Obilića, Gavrila Principa i Sremskoj radi o problemu koji zahtijeva rekonstrukciju i investicioni poduhvat, a ne redovno održavanje.

Ako redovno, legalno i legitimno sprovedena javna nabavka nije uspjela zbog nezainteresovanosti ili nemogućnosti učešća na tenderu ponuđača, to nikako ne može biti odgovornost Gradonačelnika niti resornog Odjeljenja.

Uprkos tome, Gradska uprava će nastojati da prevaziđe ovu situaciju kao i sve ostaleizazove, koji se nevješto vade iz konteksta zbog primitivnih politikantskih apetita.

Pozivamo zabrinute predstavnike RSS-a sa se ubuduće obrate prvo sa zahtjevom za dostavu informacija, pa tek onda da donose zaključke, navodi se u saopštenju Gradske uprave Grada Bijeljina.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA